Jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 5 euroa vuodelle 2022.

Liittyäksesi jäseneksi täytä alla oleva lomake ja maksa jäsenmaksu. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset. Lomaketta ei tarvitse täyttää vuosittain, riittää kun maksat jäsenmaksun.

Yhdistyksen jäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa, voit osallistua yhdistyksen kokouksiin sekä voit osallistua vapaaharjoitusvuoroille.

Jäsenmaksun voi maksaa:

  • MobilePay:lla (maksulinkki, suositeltu tapa)
  • Tilisiirrolla tilille FI20 4055 0016 5480 06, laita viestiin nimesi ja teksti ”jäsenmaksu”.
  • Käteisellä tapahtumien yhteydessä

(*) Sähköposti on jäsenen virallinen yhteystieto. Jokaisen jäsenen vastuulla on huolehtia, että yhdistyksen tiedossa on sellainen sähköpostiosoite, jota jäsen käyttää säännöllisesti. Voit ilmoittaa uudet tiedot osoitteeseen hallitus@danceconnectiontre.org.

(**) Osallistuminen yhdistyksen talkoo-, ja vapaaehtoistoimintaan on vapaaehtoista. Yhdistys pyörii hyvin paljon talkooväen voimin. Uusia aktiiveja tarvitaan aina, jotta toimintaa voidaan jatkossakin pyörittää.

(***) Yhdistyksen säännöt.

Jäsenten postituslista

Jäsenet liitetään postitulistalle jota käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen. Voit halutessasi erota tältä listalta ilmoittamalla siitä osoitteeseen hallitus@danceconnectiontre.org.

Kaikille jäsenille lähetetään vuosittainen muistutus jäsenmaksusta.

Eroaminen

Yhdistyslain 13 § mukaisesti voit erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle. Voit myös ilmoittaa eroamisesta ilmoittamalla siitä yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Ilmoituksen voi lähettää osoitteeseen hallitus@danceconnectiontre.org.

Advertisement